Bra appar att ha i Stockholm

februari 10, 2020 Av av admin

Det här är den bästa listan på appar som är bra att ha i Stockholm. Du kommer få tips om vilka mobil apparna du inte klarar dig utan när du besöker vår vackra huvudstad. Oavsett om du har en iPhone eller Android kommer du kunna ladda ned dom flesta appar vi rekommenderar här.

Kollektivtrafiken

Du som vill åka buss och tunnelbana i Stockholm behöver verkligen ladda ned SL – Reseplanerare och biljetter. Där kan du söka resor och köpa biljetter till all kollektivtrafik i hela Stockholm. Om du tänker åka mycket tunnelbana och buss är det här ett måste så inget att fundera över. Passa också på att ladda ner SL Konstguide som innehåller ljudguider och information om konsten på tunnelbanorna.

Taxi

Om det inte räcker till med kollektivtrafiken så är det smart att installera och ha några taxiappar på mobilen. Det finns massor att välja på men vi rekommenderar Uber, Bolt, Taxi Kurir, Taxi Stockholm och Taxi 020. Det är extra roligt med Uber och Bolt såklart men ibland är det inte dumt med gammeltaxi också. Speciellt sen gammeltaxi faktiskt har riktigt bra appar nuförtiden.

Elscooter

Något som fortfarande är väldigt billigt och populärt är att ta sig fram med är elsparkcyklar som vi tipsat om förut. Det finns hur många bolag som helst just nu i Stockholm så det är bara att installera dina favoriter. Listan på företag som erbjuder tjänsten kan göras lång Voi, Lime, Tier, Circ, Bird, Wind, Moow och Aimo men det stoppar inte där. Om du inte testat det här än så föreslår vi att du gör det en härlig sommardag i vår huvudstad.

Boende

Om du inte bokat boende än så måste vi tipsa om Airbnb. Airbnb har verkligen blivit en favorit för många. Det är ett lite annorlunda och trevligt sätt att hitta boende utomlands. Oftast är det nämligen privatpersoner som hyr ut hela eller delar av sitt hem. På det här sättet kan du hitta något mer avslappnat och fullt med bekvämligheter jämfört med ett hotell. Vi vill också passa på att tipa om HomeExchange som är en liknande tjänst där du byter ditt boende mot någon annans.

Upptäcka staden

Om du vill ha hjälpa att upptäcka och hitta spännande äventyr i Stockholm ska du testa följande appar. Questadore, Geocaching, Guide U, Appipelago, Go Jauntly men det finns många fler liknande appar att ladda ner. Något som är bra att tänka på när du laddar ner andra appar är att läsa andra användares recensioner av apparna. Det ger en bra indikation om appen är värd att ladad ned och ofta väldigt mycket andra bra tips och trix.

Sammanfattning

Nu hoppas vi att du fått en jättebra överblick på dom dom bästa apparna som Stockholm har att erbjuda. Glöm inte besöka Stockholms stads egna sida Visit Stockholm. Vi hoppas också att du ska få en fantastisk vistelse här om du inte redan bor här. Jag är helt övertygad om att du kommer bli förälskad i Stockholm och besöka staden många fler gånger.